Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie  
Accepteer cookies

Versie 28-03-2019

 

Verzending

Uiteraard wilt u zo spoedig mogelijk uw bestelling ontvangen. Zodra uw bestelling is geplaatst en er is voldaan aan de gekozen betaalcondities zal het pakket worden voorbereid en verzonden. Afhankelijk van het land van bestemming zijn de doorlooptijden als volgt (met uitzondering van zon- en feestdagen):
- Nederland; 1-2 werkdagen*

- Duitsland; 4-7 werkdagen

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het totaalbedrag van de bestelling. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten automatisch berekend.

Afhankelijk van de gekozen verzendwijze ontvangt u een Track & Trace link per e-mail zodra het pakket gereed is voor verzending.

*Doorlooptijd bij pakketzending. Een postpakket zending kan langer duren doordat PostNL niet dagelijks bezorgt in alle woonplaatsen.

 

Verzending naar een Afhaalpunt

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor verzending naar een DHL Afhaalpunt. Wij versturen het pakket naar een afhaalpunt bij u in de buurt. Indien u het pakket naar een bepaald afhaalpunt wilt laten sturen kunt opgeven tijdens het plaatsen van uw bestelling in het opmerking veld.

Handig: Op de volgende website kunt u uw dichtstbijzijnde DHL Afhaalpunt opzoeken:  https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints 

 

Betaling

Op het moment van schrijven kunt u bij ons betalen middels een Bankoverschrijving, iDEAL, iDEAL QR, Creditcard, Betalen bij Afhalen of PayPal.

Bij betaling middels iDEAL, iDEAL QR, PayPal of Creditcard is er geen sprake van een vertragende factor, de tijd tussen het overmaken en ontvangst van het bedrag op onze bankrekening en bijhorende administratieve handelingen, welke wel van toepassing is bij een Bankoverschrijving. In alle hiervoor genoemde situaties ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail zodra uw betaling is ontvangen.

Indien u gebruik maakt van een bankoverschrijving wordt het product/worden de producten 8 dagen voor u gereserveerd. Indien de betaling binnen 8 dagen niet is uitgevoerd zal de bestelling worden geannuleerd en komen de producten weer beschikbaar in onze webshop. Van het laatstgenoemde ontvangt u eveneens een e-mailbevestiging.

Het genoemde termijn van 8 dagen ten behoeve van een bankoverschrijving is ook van toepassing indien u gebruik maakt van 'Betalen bij Afhalen' tenzij anders overeengekomen.