Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie  

Akkoord

Versie 03-01-2020

 

Doorlooptijd verzending

Uiteraard wil je zo spoedig mogelijk je bestelling ontvangen. Zodra de bestelling is geplaatst en we hebben je betaling ontvangen zal het pakket worden voorbereid en verzonden. Afhankelijk van het land van bestemming zijn de doorlooptijden als volgt (met uitzondering van nationale feestdagen):
- Nederland; 1-2 werkdagen
- België; 3-6 werkdagen
- Duitsland; 4-7 werkdagen

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het totaalbedrag van de bestelling. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten automatisch berekend.

Je ontvangt per e-mail een Track & Trace code van ons zodra het pakket is verzonden. Daarnaast kun je, indien je een persoonlijk account hebt aangemaakt, het Track & Trace nummer vinden op je persoonlijke pagina door te klikken op 'Geschiedenis en details van mijn bestellingen'.

 

Verzendkosten

Onderstaand de tarieven voor zendingen binnen Nederland:

- Brievenbuspakket: € 3,95
- Pakket (thuis afgeleverd): € 5,75
- Pakket (afhaalpunt): € 5,00

*Voor bestellingen die verzonden moeten worden naar het buitenland zijn afwijkende tarieven van toepassing.

 

Verzending naar een Afhaalpunt

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor verzending naar een DHL Afhaalpunt. Wij versturen het pakket naar een afhaalpunt bij je in de buurt. Indien je het pakket naar een bepaald afhaalpunt wilt laten sturen kun je dit opgeven tijdens het plaatsen van de bestelling in het opmerking veld.

LET OP:
Een pakket zal 7 dagen worden bewaard bij het afhaalpunt. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het automatisch teruggestuurd naar ons.

Handig: het dichtstbijzijnde DHL Afhaalpunt kun je eenvoudig opzoeken via deze link.

 

Betaling

Op het moment van schrijven kun je bij ons betalen middels een Bankoverschrijving, iDEAL, iDEAL QR, Creditcard, Betalen bij Afhalen (pinnen) of PayPal.

Bij betaling middels iDEAL, iDEAL QR, PayPal of Creditcard is er geen sprake van een vertragende factor, de tijd tussen het overmaken en ontvangst van het bedrag op onze bankrekening en bijhorende administratieve handelingen, welke wel van toepassing is bij een Bankoverschrijving. In alle hiervoor genoemde situaties ontvang je van ons een bevestiging per e-mail zodra de betaling is ontvangen.

Indien je gebruik maakt van een bankoverschrijving houden wij de producten 5 werkdagen voor je vast. Indien de betaling binnen 5 werkdagen niet is uitgevoerd zal je bestelling worden geannuleerd en komen de producten weer beschikbaar in onze webshop. Van het laatstgenoemde ontvang je eveneens een e-mailbevestiging.

Het genoemde termijn van 5 werkdagen ten behoeve van een bankoverschrijving is ook van toepassing indien je gebruik maakt van 'Betalen bij Afhalen'.