Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie  
Accepteer cookies

Versie 28-03-2019

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten* gecrediteerd. Enkel de verzendkosten van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3,50 voor een brievenbuspakket of € 5,75 voor een standaard pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Lynn-Noa.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@lynn-noa.nl, middels ons Contactformulier of door gebruik te maken van ons modelformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Aanvulling: Indien u heeft gekozen voor een levering die duurder was dan onze goedkoopste manier van verzenden, ontvangt u deze extra verzendkosten niet terug. 

 
 

Herroepingsrecht, bedenktijd, afkoelperiode en recht van ontbinding

Het herroepingsrecht wordt ook wel aangeduid als ‘bedenktijd’ of ‘afkoelperiode’. De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Dit alles komt in dit geval op hetzelfde neer.

 
 

Een deel van de bestelling retourneren

Indien u één of meerdere producten wilt houden dan worden de verzendkosten niet vergoed.

 
 

Inspectie van de gekochte product

U heeft de gelegenheid om het product te inspecteren. Daarbij is het van belang dat u zorgvuldig met het product omgaat. U bent aansprakelijk voor waardevermindering van het product als uw behandeling daarvan verder gaat dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen.

Het uitgangspunt daarbij is dat u het product op dezelfde manier mag hanteren en inspecteren als u dat in een winkel zou mogen doen. U mag bijvoorbeeld een kledingstuk passen, maar u mag het kledingstuk niet langere tijd dragen.

 
 

Maatwerk

Indien op uw verzoek een product is gemaakt, bijvoorbeeld een t-shirt of jurkje met opdruk, fotoprint of borduursel, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing.

 
 

Modelformulier herroeping van Lynn-Noa.nl

Ons modelformulier kunt u hier vinden/downloaden:
https://www.lynn-noa.nl/documenten/Formulier%20herroepingsrecht.doc