Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie  

Akkoord

Versie 10-12-2019

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. Wij vergoeden geen verzend/retourkosten van een retourzending, deze zijn voor eigen rekening. Dit omdat wij met zeer lage verkoopprijzen werken en de verzend/retourkosten niet in onze artikelprijzen verwerken.

De verzendkosten van uw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 3,95 voor een brievenbuspakket of € 5,75 voor een standaard pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en een deugdelijke verpakking aan de Lynn-Noa geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@lynn-noa.nl, middels ons Contactformulier of door gebruik te maken van ons modelformulier. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen na ontvangt van de goederen terugstorten op uw rekening. 

 
 

Herroepingsrecht, bedenktijd, afkoelperiode en recht van ontbinding

Het herroepingsrecht wordt ook wel aangeduid als ‘bedenktijd’ of ‘afkoelperiode’. De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Dit alles komt in dit geval op hetzelfde neer.

 
 

Inspectie van de gekochte product

U heeft de gelegenheid om het product te inspecteren. Daarbij is het van belang dat u zorgvuldig met het product omgaat. U bent aansprakelijk voor waardevermindering van het product als uw behandeling daarvan verder gaat dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen.

Het uitgangspunt daarbij is dat u het product op dezelfde manier mag hanteren en inspecteren als u dat in een winkel zou mogen doen. U mag bijvoorbeeld een kledingstuk passen, maar u mag het kledingstuk niet langere tijd dragen.

 
 

Maatwerk

Indien op uw verzoek een product is gemaakt, bijvoorbeeld een t-shirt of jurkje met opdruk, fotoprint of borduursel, dan is het herroepingsrecht niet van toepassing.

 
 

Modelformulier herroeping van Lynn-Noa

Ons modelformulier kunt u hier vinden/downloaden:
https://www.lynn-noa.nl/documenten/Formulier%20herroepingsrecht.doc

 
 

Retouradres

Nadat u kenbaar heeft gemaakt dat u een (deel van) uw bestelling wilt retourneren kunt u de producten opsturen naar het volgende adres:
Lynn-Noa
Dingeldeinstraat 26
7621 XJ  BORNE