Deze website maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie   

Ja, ik accepteer cookies

Versie 07-09-2020

Lynn-Noa (Handelsnaam: Lynn-Noa.nl: Kinderkleding en Accessoires) is geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69655707 en gevestigd te Borne (geen winkelpand) ons btw-nummer is NL002196617B90. Lynn-Noa hierna ook nader te noemen: "verkoper" 

 
 

1. Totstandkoming overeenkomst 

1.1 Een overeenkomst komt als volgt tot stand: u plaatst een bestelling voor één of meer producten via deze website. Gedurende het bestelproces kunt u kiezen voor diverse verzendmogelijkheden en uit één van de volgende betaalmogelijkheden: 

- Bankoverschrijving.
- Direct betalen middels iDEAL.
- Direct betalen middels iDEAL QR.
- Direct betalen middels Sofort Banking.
- Betalen met PayPal.
- Betalen met een Creditcard (via PayPal).
- Betalen via Bancontact (België).
- Betalen via KBC/CBC (België).
- Betalen via Belfius (België).
- Betalen bij Afhalen.

Zodra uw bestelling is geplaatst ontvangt u een orderbevestiging per e-mail en een e-mail met aanvullende gegevens om het openstaande bedrag te voldoen indien er voor de optie 'Bankoverschrijving' is gekozen. Bij de keuze 'Bankoverschrijving' worden de desbetreffende producten 1 dag (24 uur) gereserveerd, bij het uitblijven van een betaling zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

 
 

2. Producten en prijzen 

2.1 Alle aangegeven prijzen zijn in Euro en inclusief btw.

2.2 Consumenten onder de 16 jaar, worden geacht toestemming te vragen aan ouders, voogd of toeziend voogd. Of een ander die de beschikking over hen heeft. 

2.3 Overeenkomsten tussen de klant en verkoper kunnen zowel mondeling als elektronisch worden aangegaan. De klant kan slechts rechten ontlenen aan de overeenkomst, zodra er door de verkoper een elektronische bevestiging is verstuurd. 

 
 

3. Betalingswijze en Verzending 

3.1 De betaling dient te geschieden middels één van de betaalmogelijkheden benoemt bij 1.1. Op onze website kunt u de gewenste betaalmethode kiezen ten tijde van het bestelproces.

3.2 Indien u heeft gekozen voor 'Afhalen' kunt u een afspraak met ons maken per e-mail, middels ons Contactformulier of per telefoon. Producten worden 24 uur voor u gereserveerd. Indien u binnen 24 uur vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst geen contact met ons heeft opgenomen zal de bestelling automatisch worden geannuleerd mits deze nog niet is betaald. Als er vooraf wel is betaald en de bestelling is na 14 dagen niet is afgehaald dan wordt de bestelling gedoneerd aan een goed doel. Op voorwaarde dat er vooraf meerdere keren contact is geweest tussen koper en verkoper. Dit om te voorkomen dat ons magazijn vol hangt met niet opgehaalde kleding, die ruimte besteden wij liever voor nieuwe kleding :-).

3.3 Mocht een product niet voorradig zijn, dan krijgt u tijdig bericht bij uw bevestiging. Normaliter kunt u producten welke niet op voorraad zijn niet bestellen.

3.4 Indien u kiest voor 'Verzekerd pakket' is de zending verzekerd tegen verlies of schade tijdens het verzendproces, de risico's zijn in dit geval voor de verkoper. In geval van problemen schakelen wij met de pakketdienst.

3.5 Indien u niet kiest voor een 'Verzekerd pakket' zijn alle risico's voor de koper, de koper dient zelf te schakelen met de pakketdienst bij problemen in alle mogelijke scenario's. Dit omvat tevens eventuele retour- en opnieuw verzendkosten indien het pakket naar ons retour komt, de telefonische kosten van de pakketdienst en eventuele administratieve kosten.

3.6 Indien u heeft gekozen voor verzending dan ontvangt u per e-mail een verzendbevestiging zodra het pakket is verzonden. De hiervoor genoemde e-mail bevat tevens de Track & Trace code en een link om het pakket te volgen.

3.7 Indien u heeft gekozen voor verzending naar een afhaalpunt heeft u 7 dagen de tijd om de zending af te halen. Indien het pakket niet tijdig is afgehaald zal deze conform de algemene DHL procedure naar ons worden teruggestuurd. Indien het pakket nogmaals verzonden dient te worden zijn wij genoodzaakt nogmaals verzendkosten in rekening te brengen.

3.8 Indien u niet thuis bent tijdens het afleveren van uw pakket gaat het pakket veelal naar een afhaalpunt. Ook in deze situatie dient u binnen 7 dagen het pakket op te halen. Indien het pakket niet tijdig is afgehaald zal deze naar ons worden teruggestuurd. Indien het pakket nogmaals verzonden dient te worden zijn wij genoodzaakt nogmaals verzendkosten in rekening te brengen.

3.9 Indien u bij DHL aangeeft dat het product op een afgesproken plek moet worden geleverd zijn de risico's voor verlies of diefstal voor de koper. DHL is verantwoordelijk tot het moment dat het pakket is afgeleverd. Zodra de bezorger de bestelling op de afgesproken plek achterlaat, registreert hij dit en zie je dit terug in Track en Trace van DHL. Tevens ontvangt u hierover een bericht. Als het pakket beschadigd raakt, kwijt is of wordt gestolen nadat DHL de bestelling heeft afgeleverd, bent u hier zelf verantwoordelijk voor. Bij het kiezen voor Afgesproken Plek wijst DHL op de voorwaarden en de adviezen. Met deze voorwaarden moet akkoord worden gegaan zodra u kiest voor een afgesproken plek.

 

 

4. Aansprakelijkheid 

4.1 De verzending van de producten geschiet via DHL.

4.2 Verkoper is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die ontstaat doordat of nadat de klant het geleverde in gebruik heeft genomen, heeft bewerkt of verwerkt, aan derden heeft geleverd of beschikbaar gesteld. 

4.3 Daarnaast zal verkoper er alles aan doen om voor een correcte inhoud van de website te zorgen. Echter, voor kennelijke zet- en typefouten zijn wij niet verantwoordelijk.

4.4 Uitgesloten van garantie: ritssluitingen door de consument in gebruik genomen, productapplicaties zoals tekst, een opdruk, pailletten, studs en steentjes. Schade/kwaliteitsverlies na het uitwassen, stomen, drogen of andere behandelingen van kleding valt eveneens niet onder garantie. Idem voor vlekken veroorzaakt door parfum, deodorant of een andere vloeistof.

4.5 Kinderen spelen, springen, dansen, klimmen, rennen en trekken aan kleding. We kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor gaatjes, losse naadjes, vlekken, etc. nadat het artikel in gebruik is genomen. Dit betreft gebruikersschade en is uitgezonderd van de garantie.

4.6 Voordat wij kleding opsturen wordt deze geïnspecteerd en gefotografeerd (voor- en achterzijde) om discussies achteraf te voorkomen. Zodoende kunnen wij achteraf (bij een klacht) aantonen hoe de kleding op transport is gegaan.

4.7 Kleding verzonden in een doos dient met beleid opengemaakt te worden. Dit om te voorkomen dat u een gat in de kleding maakt bij het openen. Dit geldt uiteraard ook voor kleding verzonden in een verzendenvelop.

4.8 Artikelen die worden afgehaald dienen ter plaatse te worden gecontroleerd op schade of defecten. Indien de kleding daarna wordt gedragen en er ontstaat schade aan de kleding is de verantwoordelijkheid voor de koper.

4.9 Een vergeten actiecode kan achteraf niet meer worden ingediend of worden verrekend als de bestelling al is geplaatst. Dit geldt ook voor aanbiedings producten.

 
  

5. Privacy statement 

5.1 Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld. Zonder uw toestemming worden de gegevens niet beschikbaar gesteld. 

5.2 Wij gebruiken de adresgegevens uitsluitend voor het versturen van de bestelling.

5.3 Meer informatie over ons privacybeleid kunt u vinden op onze pagina genaamd 'Privacybeleid' (deze link kunt u vinden onderaan iedere pagina).

 
 

6. Bedenktijd / Retourbeleid

6.1 Koper is alleen gerechtigd om binnen zeven (7) dagen na feitelijke levering de producten, in oorspronkelijke staat en na overleg met verkoper, te retourneren. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van koper.

6.2 Het is koper niet toegestaan enige vermeende vordering tot schadevergoeding te compenseren met enig bedrag dat koper aan verkoper verschuldigd is uit hoofde van enige overeenkomst tussen koper en verkoper. 

6.3 Verkoper vergoed geen retour en/of verzendkosten indien er sprake is van een retourzending. Deze kosten zijn voor rekening van de koper.

6.4 Koper dient de te retourneren goederen met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en een deugdelijke verpakking aan verkoper te retourneren.

6.5 Producten die zijn afgeprijsd of uit de OP=OP selectie komen kunnen niet worden geretourneerd.

 
 

7. Vragen en/of klachten 

7.1 Mocht u nog vragen en/of klachten hebben, neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen per e-mail, middels het contactformulier (te vinden op onze Contact pagina) of per telefoon. 

 
 

8. Toepasselijk recht. 

8.1 Op alle overeenkomsten die gesloten zijn met de verkoper is het Nederlands recht van toepassing.